onsdag 16 mars 2011

MickesMat

Jaha, då har man blivit med hemsida. MickesMat börjar ta form och först ut blir en presentation av mig och mitt företag. Smakfaschisten i mig har kommit ut och nu ska budskapet spridas över världen. OK, jag börjar väl i Kullabygden då :)

Efter att ha arrangerat vin och ölprovningar och kombinerat dem med olika tilltugg, och sett responsen, är jag övertygad, jag behövs därute! :) Att sprida glädjen i att laga riktig mat och kombinera det med något gott till och få er alla därute att bry er om vad ni stoppar i er, det är min framtid. Nu pratar vi inte fiber, GI, LCHF osv utan detta handlar om att hitta det DU gillar och sen bygga vidare på det. Till sist har du förhoppningsvis utökat din repetoar och känner dig så säker i köket att det inte finns något i köket som skrämmer dig.

Vägen dit lär bli vinglig, men rolig och intressant och fylld med mängder av fantastiska smakupplevelser. Så sprid nu detta till vänner, bekanta och kollegor och hör av er om det finns något jag kan hjälpa er med. Kanske några intressanta öl som uppvärmning med polarna innan det är dags för utgång eller varför inte samlas några stycken och lära sig göra några grundsåser som sen kan utvecklas? Överaska era vänner med en vinprovning innan middagen eller kanske vid team aktiviteten.

Jag vill bara klargöra en viktig detalj!

Jag kommer inte att prata om sydsluttningar och löddriga hästar, om vinet jäst på ståltank eller är hemtrampat. Jag kommer inte att svänga mig med ord som varken jag eller ni förstår eller med fakta som ni glömt så snart jag lämnat rummet.

Detta ska vara KUL, glöm inte det!! :)
Såhär kan det tex se ut vid en ölprovning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar