det var längesen...kul att vara här igen :)
Jag fick virus på datorn som jag brukade använda och kom sen av mig i bloggandet totalt. Men nu är jag tillbaka, och sugen på att skriva och dela med mig av det gottiga som passerat foderluckan.
Hade grannen över i helgen på lite mat och dricka, och när vi träffas så blir det RIKTIG mat, gott vin och sen whisky och cigarr till dessert.
Denna gång var sin T-bone steak på 600 gr, från City Kött på Söder i Helsingborg. En fantastisk butik med bra sortiment och ett stort kunnande. Kryddade med flingsalt, svartpeppar, timjan och rosmarin, bryntes dom några minuter på varje sida och sen in i ugnen på 150 grader i ca 10 min. Under tiden fräste jag upp lök, vitkål, broccoli och sen paprika och tomat och kryddade med salt, svartpeppar och lite tacosås som blivit över.
Till detta drack vi en fruktig Vintner's Blend Zinfandel från Ravenswood, väl värd sina 99 spänn.
Tack för att du kom tillbaka!
Och till dig som är ny; Välkommen hit!//Micke
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar